04.05.2018

За сутичку зі стріляниною, під час якої поранили працівника СБУ, затримано трьох осіб

    

У Києві правоохоронці затримали трьох осіб, які влаштували сутичку з комісією чиновників, в результаті якої отримав поранення співробітник спецслужби.
 
Інцидент стався у четвер, 3 травня, на автостоянці на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі столиці.
 
Представники комісії, до складу якої входили працівник Державної аудиторської служби, КП "Київпарктранссервіс", а також співробітник СБУ, прибули на вказану автостоянку з метою проведення контрольного заміру відведеної під паркомісця ділянки.
 
Вказані дії проводилися в межах кримінального провадження та були санкціоновані судом.
 
Під час цієї перевірки між групою чоловіків, які представляли інтереси власника автостоянки, та членами комісії, виник конфлікт.
 
У ході сутички вказані чоловіки вчинили напад на співробітника спецслужби, а один із зловмисників дістав предмет схожий на пістолет та в здійснив постріл в бік правоохоронця, поранивши його.
 
Трьох учасників конфлікту затримали на місці події. Це громадяни України, один з них уродженець іноземної держави. Всі троє мешканці столиці.
 
Пораненого співробітника спецслужби госпіталізували.
 
На даний час нападники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Київською місцевою прокуратурою N2 їм готується повідомлення про підозру за ч.4 ст. 296 КК України. Інші учасники конфлікту встановлюються.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4677