01.06.2018

Київська прокуратура спільно з СБУ викрили посадовця "Укрзалізниці" на одержанні 350 тис. грн відкату

    

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України та Департаментом безпеки ПАТ «Українська залізниця» затримано на одержанні неправомірної вигоди одного з керівників вокзальної станції Харків-Пасажирський філії «Пасажирська компанія» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» та посередника.
 
Правоохоронці встановили, що посадовець "Укрзалізниці", залучивши спільника, вимагав від засновника суб’єкту господарювання майже 350 тис. гривень неправомірної вигоди за вирішення питання щодо перерахування грошових коштів по вже укладеному договору з прибирання приміщень та прилеглої території харківського вокзалу.
 
Оперативники спецслужби під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затримали зловмисників у ході контролю за вчиненням злочину в приміщенні вокзальної станції Харків-Пасажирський після передачі всієї суми неправомірної вигоди.
 
На даний час вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.
 
Слідчі дії тривають.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5563