10.08.2018

Прокуратура відправила на лаву підсудних зловмисника, який порушив права 83-річного пенсіонера

    

Київською місцевою прокуратурою №7 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який умисно не виконує рішення суду, тим самим створюючи перешкоди 83-річному пенсіонеру в облаштуванні подвір’я.
 
На особистий прийом до Генерального прокурора України звернувся 83-річний киянин, який очолює громадську організації «Діти війни», із заявою про невиконання його сусідом судового рішення. Так, з 2015 року сусід, незважаючи на рішення суду, відмовляється прибрати металеві та скляні конструкції, які він розмістив на межі їхніх земельних ділянок.
 
Крім того, попри заборону суду, недобросовісний сусід продовжує перешкоджати потерпілому у встановленні водовідвідної системи. Через це пенсіонер постійно потерпає від підтоплення: вода заливає його будинок і гараж.
 
За результатами слідчих дій, проведених місцевою прокуратурою, зібрано достаньо доказів для повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 382 КК України (умисне невиконання рішення суду), санкція  якої передбачає до 3 років позбавлення волі.
 
На сьогодні обвинувальний акт скеровано до Подільського райсуду столиці для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4483