17.10.2018

У Києві на хабарі у 650 тис. гривень затримано посадовця ДП "Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна"

    

У середу, 17 жовтня 2018 року, прокуратурою міста Києва спільно зі слідчими  СУ ГУ НП в м. Києві, за матеріалами УЗЕ в м. Києві ДЗЕ НП України, затримано під час одержання неправомірної вигоди посадовця ДП "Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна".
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник Центру асфальтобетонів та органічних в'яжучих ДП "Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна", що входить в структуру  Державного агентства автомобільних доріг України, вимагав та отримав від представника приватного товариства неправомірну вигоду у сумі 650 тис. гривень за пришвидшення експертизи та отримання позитивних висновків дослідження продукції вказаного товариства.
 
Першу частину неправомірної вигоди у сумі 60 тис. гривень посадовець отримав 16.10.2018. А під час одержання другого траншу у сумі 590 тис. гривень його було затримано «на гарячому».
 
Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 5011