10.11.2020

Правоохоронці викрили підпільні гральні заклади у Деснянському та Солом’янському районах столиці (ФОТО)

      

За процесуального керівництва прокурорів Київських місцевих прокуратур № 3 та № 9 виявлено та припинено незаконне функціонування чотирьох гральних закладів на території Деснянського та Солом’янського районів столиці.
 
Діяльність трьох нелегальних гральних закладів викрито на території Деснянського району. Один з гральних залів функціонував у приміщенні плавучої споруди, розташованої на технічному водному каналі по вул. Закревського. Два інших розташовувалися на масиві «Лісовий» та неподалік ринку «Фестивальний» на Троєщині.
 
Також припинено діяльність ще одного нелегального грального закладу на вул. Лобановського у Солом’янському районі столиці.
 
За результатами обшуків у приміщеннях вказаних закладів вилучено понад 50 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», надавались незаконні послуги.  
 
Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів для притягнення їх до відповідальності.
 
Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з працівниками столичної поліції.
 
Кримінальні провадження розслідуються за ч. 1 ст. 203-2 КК України.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2544