02.08.2021

Затримано чоловіка, який вчинив напад на учасника шоу-балету

            

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано 28-річного працівника Управління державної охорони України, який підозрюється у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю (ч. 1 ст. 121 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 01.08.2021, близько 7:40 ранку поблизу кав’ярні на вул. Антоновича, 45, між 28-річним працівником УДО та 22-річним танцюристом шоу-балету стався словесний конфлікт, у ході якого затриманий наніс потерпілому сильний удар кулаком в голову, від якого  останній впав на землю. Після цього нападник зник з місця вчинення злочину.
 
Потерпілого госпіталізували до КНП «Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» з важкою закритою черепно-мозковою травмою.
 
Невдовзі правоохоронці встановили особу нападника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2548