17.09.2021

Чоловіка, який вчиняв розпусні дії в дитячих поліклініках, засуджено до 5 років позбавлення волі

                    

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Деснянської окружної прокуратури міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок 45-річному киянину, який вчинив розпусні дії відносно двох малолітніх дівчат (ч. 2 ст. 156 КК України).
 
Згідно матеріалів слідства, восени 2019 року чоловік, перебуваючи в приміщеннях дитячих поліклінік в Деснянському районі міста Києва, вчинив розпусні дії відносно двох малолітніх дівчат, яким на час вчинення кримінального правопорушення було 4 та 5 років.
 
Встановлено, що чоловік, користуючись тимчасово відсутністю сторонніх осіб, демонстрував свій статевий орган дівчинці, яку помітив в коридорі поліклініки на просп. Маяковського, а через деякий час здійснив такі ж дії відносно другої дитини у коридорі поліклініки на Вигурівському бульварі.
 
Зловмисника затримали очевидці та викликали правоохоронців.
 
За результатами судового розгляду Деснянським районним судом м. Києва зловмисника засуджено до 5 років позбавлення волі.
 
Після набрання вироком законної сили інформація щодо засудженого буде внесена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2012