01.10.2021

Повідомлено про підозру наркодилеру, який збував кокаїн у столиці

                                                                          

За процесуального курівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва викрито та повідомлено про підозру чоловіку за фактом незаконного збуту наркотичної речовини (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Так, у ході документування злочинної діяльності наркодилира правоохоронці здійснили декілька оперативних закупок кокаїну. У подальшому, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено наркотичні засоби (кокаїн та канабіс), а також банківські картки, мобільні телефони та ваги.
 
Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі дії тривають.
 
Викриття злочинної діяльності проводилося прокурорами спільно із слідчими Печерського ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження працівників ДКІБ СБ України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2250