26.08.2022

Зберігання та збут дитячої порнографії – повідомлено про підозру матері малолітніх дітей

                                             

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру 40-річній громадянці за фактом зберігання та збуту дитячої порнографії (ч. 2, 3 ст. 301-1 КК України).
 
Як встановлено слідством, 40-річна жінка збувала в інтернеті за грошову винагороду фото та відео матеріали зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участі дітей.
 
За місцем проживання підозрюваної правоохоронці провели обшук, у ході якого вилучили фото та відео-матеріали порнографічного характеру, комп’ютерну техніку та мобільні термінали. Перевіряється інформація щодо створення жінкою порнографічного контенту із залученням її власних дітей 14 та 9 років.
 
Жінку затримали у порядку ст. 208 КПК України.
 
Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Також прийнято рішення про вилучення у неї дітей.
 
У разі доведення вини зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Досудове розслідування здійснюється Святошинським управлінням поліції ГУ Національної поліції в м. Києві
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1680