17.04.2024

Придбав через Телеграм майже 2 кг психотропів PVP – молодика затримали одразу після отримання посилки

            

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру 21-річному чоловіку, який незаконно придбавав та зберігав психотропні речовини з метою подальшого збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник через Телеграм домовлявся про купівлю психотропних речовини PVP та забирав замовлення через поштомати.
 
Так, під час відпрацювання оперативної інформації чоловіка затримали «на гарячому» під час отримання ним чергової посилки з психотропами на території Дніпровського району міста Києва. Під час затримання у нього вилучили коробку з 4 пакунками з психотропною речовиною PVP вагою понад 2 кг.
 
Крім того, за місцем мешкання чоловіка вилучили ще 4 зіп пакети з психотропами PVP, скляні пристрої для вживання наркотиків та мобільні телефони з доказами протиправної діяльності фігуранта.
 
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Викриття злочинної діяльності проводилось прокурорами спільно зі слідчими СВ Дніпровського УП ГУ НП у місті Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури
 

кількість переглядів: 157