29.03.2018

У Києві затримано 5 наркодилерів з розфасованими для «закладок» наркотиками

    

Київською місцевою прокуратурою №9 в рамках спільної операції з працівниками Нацполіції викрито групу наркоторговців, які на території столиці налагодили збут наркотичного засобу – опію ацетильованого.
 
Так, за результатами проведених негласних слідчих (розшукових) дій затримано 5 осіб, причетних до вчинення цього злочину, а саме організатора, координатора та ще трьох осіб, які займались безпосереднім збутом наркотичних засобів через так звані «закладки».
 
Під час затримання у одного із зловмисників було вилучено 37 порцій наркотичного засобу, котрі він планував розкласти, у іншого - 107 розфасованих в фольгу речовин, що містили в собі метадон.
 
У ході подальших слідчих дій, а саме під час обушків за місцем проживання фігурантів провадження, правоохоронці виявили та вилучили засоби зв’язку, банківські картки, оформлені на інших осіб, значний обсяг наркотичних засобів, в тому числі в концентрованому вигляді (опій екстракційний), метадон та канабіс.
 
На даний час всім затриманим повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України та обрано запобіжні заходи.
  
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 5167