10.09.2018

Винуватцю ДТП на вул. Ялтинській, внаслідок якої загинула киянка, повідомлено про підозру

    

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на вул. Ялтинській у Дарницькому районі столиці, внаслідок якої смертельно травмовано 50-річну жінку.
 
ДТП сталася 09.09.2018 близько 05.40. Водій автомобіля «Chevrolet», грубо порушуючи правила дорожнього руху, проїхав перехрестя по вулиці Ялтинській у напрямку вулиці Бориспільської на червоний сигнал світлофора. Не впоравшись з керуванням, чоловік виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де продовжив рух та здійснив наїзд на 50-річну жінку-пішохода.
 
Жінка від отриманих травм померла на місці події.
 
Після зіткнення чоловік був затриманий свідками аварії, а згодом і правоохоронцями. При проведенні медичного освідування вміст алкоголю у крові водія становив 1,58 проміле.
 
Винуватця дорожньо-транспортної події працівниками поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому) Кримінального кодексу України.
 
Прокуратурою міста погоджено клопотання про обрання підозрюваному  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4560