07.02.2020

Затримано групу осіб, які розповсюджували наркотики через месенджери Telegram та «закладки» (ФОТО)

        

Київською місцевої прокуратурою № 6 спільно з управлінням протидії наркозлочинності ГУНП у місті Києві та слідчим відділом Печерського УП ГУНП у місті Києві затримано групу осіб, які організували виготовлення та збут наркотичних та психотропних речовин на території міста Києва, Київської області та інших регіонів України.
 
Збут наркотичних речовин здійснювався за допомогою популярного месенджера Telegram та шляхом так званих «закладок». Також правоохоронцями задокументовано факти пересилання наркотичних засобів та психотропних речовин через поштові відділення.
 
За результатами обшуків, проведених у осіб, причетних до вчинення злочину, вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські карти, чорнові записи, обладнання для масового виготовлення психотропних речовин (таблеток) екстазі, близько 1 кг амфетаміну, 1100 таблеток екстазі, канабіс вагою приблизно 1 кг, гашиш та кетамін.
 
На теперішній час у порядку ст. 208 КПК України затримано трьох осіб.
 
Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2939