24.03.2020

Прокуратура перевірила виконання протиепідемічних заходів у Київському СІЗО (ФОТО)

    

За участі представника прокуратури міста Києва спільно з керівництвом Київського СІЗО здійснено комплексний обхід ДУ «Київський слідчий ізолятор» з метою перевірки виконання протиепідемічних заходів із запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом (COVID-19).
 
 
Під час обходу перевірено забезпечення контрольно-пропускного режиму із застосуванням температурного скринінгу та допущенням лише за наявності індивідуальної медичної маски. Також здійснено огляд чергової та медичної частини, відділення засуджених господарського обслуговування, приміщення харчоблоку, режимних корпусів, карцерних приміщень, камер, в яких перебувають вагітні та жінки з дітьми.
 
 
Особлива увага була приділена новоприбулим, які відбувають двотижневий карантин в спеціально виділених для цього камерах.
 
 
За результатами огляду, прокурором було надано вказівку щодо подальшого суворого забезпечення виконання санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та виконання наказів і розпоряджень виконавчої влади.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 2853