01.04.2020

У Києві викрили підпільний гральний заклад з відвідувачами

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими СВ Дніпровського УП ГУНП у м. Києві при оперативному супроводженні Управління стратегічних розслідувань в місті Києві ДСР НП України припинено злочинну діяльність групи осіб, які організували незаконну діяльність грального закладу на території Дніпровського району міста Києва.

Так, в межах розслідування кримінального провадження був викритий підпільний гральний заклад, який функціонував без будь-яких зовнішніх розпізнавальних ознак, а відвідувачів приймав за попереднім дзвінком.

За результатами обшуку в приміщенні, де відбувалася незаконна діяльність, виявлено 18 одиниць комп’ютерної техніки. Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, були вилучені.
Проте, незважаючи на дії правоохоронців, через 2 дні вказаний заклад повторно розпочав свою незаконну діяльність.

За результатами проведеного повторного обшуку було вилучено ще 17 одиниць комп’ютерної техніки, а також зафіксовано перебування у вказаному закладі 10 осіб, що є також грубим порушенням режиму карантину, встановленого на території м. Києва.

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Вживаються заходи для накладення арешту на вилучене майно, а також встановлення усіх осіб, причетних до вчинення цього злочину, для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3147