29.04.2021

У Київській міській прокуратурі відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів (ФОТО)

            

У четвер, 29 квітня 2021 року, у Київській міській прокуратурі під головуванням керівника відомства Олега Кіпера відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорили стан запобігання і протидії злочинності, а також спільні заходи щодо забезпечення ефективного досудового розслідування у кримінальних провадженнях.
 
У нараді взяли участь заступник Голови Нацполіції України - начальник ГУ Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко, начальник ГУ СБУ у м. Києві та Київській області Сергій Заяць, директор Територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, Денис Керман, заступники керівника міської прокуратури Марія Вдовиченко та Олександр Кравець, начальник управління стратегічних розслідувань в м. Києві ДСР Нацполіції України Дмитро Тишлек, т.в.о. начальника управління протидії кіберзлочинам у м. Києві ДКП НП України Андрій Окушко, начальник управління боротьби з наркозлочинністю у м. Києві Департаменту боротьби з наркозлочинністю НП України Євген Павленко, заступник начальника управління патрульної поліції у м. Києві ДПП НП України Дмитро Євдокимов.
 
У своєму виступі Олег Кіпер наголосив на необхідності мобілізувати зусилля правоохоронних органів на актуальних напрямках роботи, зокрема  щодо протидії злочинам у бюджетній сфері, проти основ національної безпеки, довкілля, пов’язаних із легалізацією (відмиванням) доходів, у сфері земельних правовідносин, особливо щодо використання земель державної форми власності, пов’язаних із домашнім насильством.
 
За словами керівника Київської міської прокуратури актуальними для столиці залишаються й питання протидії кримінальним правопорушенням корисливо-насильницького характеру, у тому числі із використанням зброї.
 
Учасники наради висловили своє бачення щодо вирішення проблемних питань та надали відповідні пропозиції.
 
За результатами наради її учасники затвердили проведення низки спільних заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи на вказаних напрямках.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 3560