10.11.2021

Напад на музичного продюсера – нападника затримано та повідомлено підозру

                 

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру киянину за фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю (ч. 1 ст. 121 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що пізно ввечері 06.11.2021 у багатоквартирному будинку у Шевченківському районі столиці між потерпілим, автором пісень відомого українського гурту, та його сусідом, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт. Під час вказаного інциденту підозрюваний наніс потерпілому не менше одного удару в область правої скроневої ділянки.
 
Внаслідок удару потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, компресійний вдавлений перелом правої скроневої ділянки.
 
Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування здійснюється СВ Шевченківського УП ГУНП в м. Києві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2171