28.12.2021

До 9 років позбавлення волі засуджено 40-річну жінку, яка облаштувала нарколабораторію та збувала амфетамін наркозалежним

                   

За підтримання публічного обвинувачення Шевченківською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок 40-річній уродженці Донецької області за фактом облаштування нарколабораторії, виготовлення та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст.313, ч. 2 ст. 317 КК України).
 
Так, у ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці викрили діяльність нарколабораторії, яку облаштувала 40-річна жінка у себе в квартирі.
 
У ході проведення санкціонованого обшуку в квартирі жінки було виявлено та вилучено лабораторне обладнання та інгредієнти для синтезу психотропної речовини амфетамін, прекурсори у особливо великих розмірах та психотропну речовину амфетамін у особливо великих розмірах.
 
Встановлено, що жінка сама виготовляла та збувала психотропну речовину місцевим наркозалежним особам за ціною 350-400 грн за 1 грам.
 
Погоджуючись із позицією прокуратури, суд визнав жінку винною в інкримінованих злочинах та призначив їй покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
До набрання вироком законної сили обвинувачена перебуватиме під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 2367