07.04.2022

Прокурори спільно з поліцією документують наслідки авіаційних та ракетних обстрілів у Деснянському районі столиці

                                                                                 

Органи столичної прокуратури спільно з Нацполіцією та експертами продовжують документувати наслідки російської військової агресії на території нашого міста.
 
Так, 7 квітня 2022 року прокурори Деснянської окружної прокуратури міста Києва у складі слідчо-оперативних груп організували огляд місць ураження ракетами у Деснянському районі.
 
Внаслідок авіаційних та ракетних обстрілів, здійснених з початку війни, зафіксовано руйнування об’єктів інфраструктури, пошкодження близько 10 житлових будинків та автомобілей. Обстріли призвели до загибелі двох людей та поранення щонайменше десяти, четверо з яких перебувають у важкому стані.
 
Також встановлюються та допитуються безпосередні свідки вказаних подій.
 
Слідчі дії проводяться в межах розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за фактами порушень законів та звичаїв війни, поєднаних з заподіянням смерті громадянам.
 
У зв’язку з цим, звертаємось до всіх мешканців Деснянського району міста Києва, життю, здоров‘ю та майну яких було спричинено шкоду, повідомити про такі факти окружну прокуратуру за номером телефону: +380 50 758 6004. Щоденно з 10:00 до 18:00.
 
Прагнемо справедливості та наближаємо спільну перемогу!
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1576