01.06.2022

Затримано та повідомлено про підозру ще трьом учасникам масової бійки зі стріляниною у столичному ресторані

                                     

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчими столичної поліції спільно з оперативниками ДСР Нацполіції України встановлено та затримано трьох осіб, які підозрюється у вчиненні хуліганства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).
 
Так, 12 серпня 2021 року між двома компаніями молодих людей, які відпочивали у ресторані у Голосіївському районі Києва, спалахнув конфлікт, який переріс у масову бійку. Надалі учасники інциденту у присутності десятків відвідувачів, серед яких були малолітні діти, влаштували стрілянину.
 
На місці бійки правоохоронці знайшли 14 гільз від патронів для травматичного пістолета.
 
Одного з учасників конфлікту затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України. Інші учасники бійки тривалий час залишалися невстановленими.
 
За результатами проведених заходів правоохоронцям вдалося ідентифікувати ще трьох осіб, причетних до застосування зброї та нанесення тілесних ушкоджень.
 
Наразі вказані особи затримані, їм повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.
 
Органами прокуратури вживаються заходи до завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1789