06.09.2022

У Києві викрили чергового наркодилера з «товаром» на понад 1 млн гривень

                        

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та затримано 23-річного мешканця Донецької області, який зберігав з метою подальшого збуту велику кількість наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 1 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що молодик через «Telegram» домовився про поставки йому оптовими партіями психотропних речовин з метою їх подальшого роздрібного збуту шляхом здійснення так званих «закладок» на території міста Києва.
 
В подальшому, в ході відпрацювання оперативної інформації співробітниками УБН у м. Києві затримано наркоділка, у якого виявлено 350 пігулок MDMA, так званого «екстезі», 50 гр. гашишу та близько 70 гр. амфетаміну.
 
Також, у ході проведення обшуку за місцем проживання зловмисника у Оболонському районі м. Києва виявлено та вилучено 1 600 таблеток MDMA, а також фасувальні матеріали, ваги, тощо.
 
Вартість вилучених речовин становить понад 1 млн гривень.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Встановлюються інші особи, які причетні до злочину.
 
Викриття злочинної діяльності проводилось спільно із співробітниками УБН у м. Києві та слідчими СВ Святошинського УП ГУНП у м. Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1343