15.11.2022

Затримано наркоділка з «товаром» на понад 1 млн гривень

                                        

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та затримано 27-річного чоловіка за фактом незаконного  зберігання наркотичних речовин з метою подальшого збуту та боєприпасів (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник відправляв наркотичну речовину через поштові відділення.
 
Так, в ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали наркоділка «на гарячому» під час відправлення чергової партії «товару». Під час затримання у нього виявили 15 посилок з канабісом вагою близько 0,5 кг.
 
У ході проведення обшуку за місцем проживання зловмисника вилучили ще 22 поліетиленових пакети та 2 ємкості з аналогічною речовиною, електронні ваги, банківські картки, а також предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 з запалом.
Вартість вилучених речовин становить близько 1 млн гривень.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Встановлюються інші особи, які причетні до злочину.
 
Викриття злочинної діяльності проводилось спільно із співробітниками УБН у м. Києві та слідчими СВ Святошинського УП ГУНП у м. Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1392