10.01.2023

У столиці викрито ще одну групу наркоторговців зі зброєю

      

За процесуального керівництва прокурорів Деснянської окружної прокуратури міста Києва викрито групу осіб у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
У ході проведення санкціонованих обшуків у фігурантів виявлено та вилучено розфасовані наркотичні засоби, зокрема понад 50 гр. кокаїну та майже 500 гр. канабісу. Вартість вилучених речовин становить понад 400 тис. гривень.
 
Також у чоловіків вилучили вогнепальну зброю, бойові припаси, а також грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.
 
До злочинної групи входить троє осіб, які затримані в порядку ст. 208 КПК України відразу після проведення обшуків.
 
Наразі вказаним особам повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.
 
Досудове розслідування триває, встановлюються інші члени злочинної групи.
 
Викриття протиправної діяльності здійснювалось прокурорами окружної прокуратури за оперативного супроводу Головного Управління «Д» Департаменту захисту національної державної СБ України.
 
Досудове розслідування проводиться слідчими СВ Деснянського УП ГУ НП у м. Києві.
 
Раніше повідомлялося про викриття у столиці злочинної групи з 6 осіб, які причетні до організації розгалуженої мережі збуту наркотичних та психотропних речовин. Затримані - мешканці Києва, віком від 29 до 53 років. Правоохоронці вилучили у фігурантів наркотичні та психотропні речовини, а також зброю та боєприпаси.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1268