18.04.2023

Вчиняв домашнє насильство щодо співмешканки – кривднику оголошено вирок

    

За принципової позиції прокурора Подільської окружної прокуратури м. Києва судом винесено обвинувальний вирок 44-річному мешканцю столиці за фактом вчинення домашнього насильства щодо цивільної дружини.
 
Прокурор у суді довів, що обвинувачений протягом тривалого часу вчиняв психологічне домашнє насильство відносно своєї співмешканки. Чоловік ніде не працює, веде асоціальний спосіб життя. Приходячи додому у нетверезому стані кривдник ображав цивільну дружину нецензурними словами, кричав на неї, погрожував фізичною розправою, ламав меблі та бив вікна в помешканні.
 
Протиправні дії зловмисника призвели до розладу здоров’я, психологічних страждань та погіршення якості життя жінки.
 
Вироком Подільського районного суду м. Києва кривдника визнано винним у домашньому насильстві та засуджено до покарання у виді 2 років обмеження волі.
 
Нагадаємо, якщо ви постраждали від домашнього насильства, обов’язково звертайтесь до правоохоронних органів за номером “102”.
 
Крім того, безоплатну та анонімну психологічну і юридичну консультацію ви можете отримати, зателефонувавши на муніципальну гарячу лінію: 15-00 зі стаціонарного або 044 272-15-00 з мобільного (Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству).
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1076