19.06.2023

Суд змінив запобіжний захід депутатці Київради, яка підозрюється у ДТП, з нічного на цілодобовий домашній арешт з браслетом

                     

У понеділок, 19 червня, Київський апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу столичної прокуратури, змінив запобіжний захід підозрюваній у скоєнні ДТП депутатці Київради.
 
Суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокуратури, скасував рішення суду першої інстанції та ухвалив нове, застосувавши до підозрюваної запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю.
 
На підозрювану також покладено обов’язки: не відлучатися з місця проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну місця проживання, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон. Строк дії ухвали – до 22 липня 2023 року.
 
Нагадаємо, вказана громадянка підозрюється у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння, що сталася 27 листопада 2022 року у м. Києві (ч. 2 ст. 286-1 КК України).
 
23 травня 2023 року Шевченківський районний суд м. Києва обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Прокуратура його оскаржила.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1287