05.07.2023

Заволодіння 4 млн грн під час ремонту футбольного поля для дітей – підряднику повідомлено про підозру

    

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру директору підрядної організації у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, між керівництвом дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) та підрядною організацією був укладений договір з щодо капітального ремонту футбольного поля в Дарницькому районі міста Києва.
 
Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету на суму понад 8 млн грн. Однак, як з’ясувалося, половина необхідних ремонтних робіт не були виконані взагалі, чим місцевому бюджету завдано збитків на суму понад 4 млн грн.
 
Раніше в межах цього кримінального провадження повідомлено про підозру директору ДЮСШ у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
Досудове розслідування триває та здійснюється слідчими СВ Дарницького УП ГУНП у місті Києві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1175