20.07.2023

Переховував психотропи в цукерках - наркоторгівця засуджено до 10 років позбавлення волі

    

За підтримання публічного обвинувачення Подільською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок 21-річному киянину за фактом незаконного придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин, з метою збуту, у особливо великих розмірах ( ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Прокурором у суді доведено, що 21-річний чоловік організував збут особливо небезпечних психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів у особливо великих розмірах на території Подільського району міста Києва та в інших районах столиці.
 
Для приховування своєї діяльності обвинувачений тримав «товар» у банках з автомобільною пастою.
 
У ході обшуків, зокрема у орендованій ним квартирі, правоохоронці вилучили близько 4 кг заборонених засобів та речовин. Зокрема, амфетамін, солі, мефедрон, марки, екстазі, а також психотропні гриби, у тому числі у шоколадних цукерках.
 
Вироком Подільського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.
 
Обвинувачений перебуває під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 881