17.08.2023

Розкрадання 6,3 млн грн на ремонті доріг - столичні правоохоронці повідомили про підозру підряднику

    

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру директору приватного підприємства у заволодінні бюджетними коштами, виділеними на ремонт автомобільних доріг, в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, що у період 2019-2020 років приватне підприємство на виконання умов договору, укладеного зі Службою автомобільних доріг у Київській області, проводило ремонтні роботи ділянок автомобільних доріг на території Київської області.
 
Експерти встановили завищення обсягів та вартості виконаних будівельних робіт. Вказане призвело до зайвого витрачання бюджетних коштів у розмірі понад 6, 3 млн гривень.
 
Слідство у кримінальному провадженні триває. Встановлюються всі учасники протиправної схеми.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури за оперативного супроводу УСР у м. Києві ДСР НП України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1678