06.09.2023

Сексуальне насильство над рідною донькою – мешканцю Миколаївщини повідомлено про підозру

     

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Голосіївської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру мешканцю Миколаївщини, який упродовж 2014-2019 років вчиняв розпусні дії та сексуальне насильство стосовно малолітньої доньки (ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 155, ч. 2 ст. 156 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний після розлучення із дружиною мав можливість зустрічатися з малолітньою донькою.
 
Відвідуючи батька за місцем його проживання у Миколаївській області, дівчинка упродовж майже 5 років неодноразово ставала об’єктом його злочинних посягань та сексуального насильства.
 
Про вчинені відносно неї протиправні дії дитина наважилася розповісти матері лише після переїзду з Миколаївської області до міста Києва.
 
За результатами проведених правоохоронцями слідчих (розшукових) дій та висновків судово-психіатричної експертизи, повідомлені дівчинкою факти знайшли своє підтвердження.
 
За клопотанням прокуратури Голосіївським районним судом м. Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Досудове розслідування здійснюється СВ Голосіївського УП ГУНП у м.Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1072