03.10.2023

До 9 років позбавлення волі засуджено чоловіка за розбійний напад

                                                                          

За процесуального керівництва прокурорів Деснянської окружної прокуратури міста Києва оголошено обвинувальний вирок чоловіку за вчинення розбійного нападу, таємного викрадення чужого майна та зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу.
 
Прокурором у суді доведено, що 35-річний уродженець Черкаської області на початку квітня 2023 року, заздалегідь озброївшись предметом, схожим на пістолет, здійснив розбійний напад на приміщення магазину по вул. Шолом Алейхема в Деснянському районі столиці. Погрожуючи продавцю розправою, він заволодів грошовими коштами з касового апарату та товаром.
 
У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили 44 патрони, які чоловік зберігав без передбаченого законом дозволу.
 
Також було встановлено причетність обвинуваченого до вчинення крадіжки з ще однієї крамниці в Деснянському районі м. Києва.
 
Вироком Деснянського районного суду м. Києва чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 9 років позбавлення волі із конфіскацію всього належного йому майна.
 
Досудове розслідування здійснювалось Деснянським управлінням поліції ГУНП в місті Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 1346