10.10.2023

Трьом особам повідомлено про підозру в організації та утриманні місць розпусти в столиці

                

За процесуального керівництва прокурорів Голосіївської окружної прокуратури м. Києва викрито та повідомлено про підозру трьом особам, які організували діяльність борделю під прикриттям масажного салону (ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 КК України).
 
За даними слідства, на початку 2023 року мешканець Києва організував протиправну діяльність зі створення місць розпусти. Залучивши ще двох осіб, він налагодив «бізнес» із надання послуг сексуального характеру на території Голосіївського району столиці.
 
Підозрювані винайняли приміщення для надання послуг інтимного характеру, розміщували в інтернеті об’яви про послуги еротичного масажу. У такий спосіб вони підшуковували клієнтів, приймали від них замовлення та вели облік і розподіл «прибутку» від такої діяльності. На підозрюваних працювало 3 жінки.
 
Вартість послуг сексуального характеру становила від 1 200 до 5 550 гривень.
 
Під час проведення обшуків за місцями проживання підозрюваних та адресою надання інтимних послуг вилучено мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи і грошові кошти.
 
Правоохоронці затримали порушників в порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування проводять слідчі Голосіївського УП ГУНП в м. Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 769