24.11.2023

До 9 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено наркоділка з Київщини

       

За підтримання публічного обвинувачення Голосіївською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок 38-річному мешканцю Київської області за обвинуваченням у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Прокурором доведено, що обвинувачений, будучи раніше судимим за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, продовжив злочинну діяльність та систематично зберігав з метою збуту  психотропні речовини амфетамін, PVP, MMC та наркотичний засіб канабіс.
 
Після отримання чергової посилки з забороненими речовинами  зловмисника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
 
Під час особистого обшуку та при обшуку житла наркоділка вилучено психотропні речовини  та наркотичні засоби у великих та особливо великих розмірах, а також пакети для фасування, електронні ваги, банківські картки, сім-картки тощо. 
 
За сукупністю вагомих та беззаперечних доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
До набуття вироком законної сили обвинувачений знаходитиметься під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 487