28.12.2023

До 8 років позбавлення волі засуджено киянина, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження та опіки своїй співмешканці

       

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Деснянської окружної прокуратури міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок раніше судимому 31–річному киянину за обвинуваченням у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого способом, що має характер особливого мучення,  та у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту (ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 121 КК України).
 
Прокурор довів, що в травні поточного року, обвинувачений вступив у словесний конфлікт зі своєю співмешканкою, в ході якого протягом тривалого часу паяльником заподіював потерпілій тілесні ушкодження та опіки, чим завдав їй фізичних страждань та нестерпного болю.
 
Також зловмисник наносив потерпілій численні удари, у тому числі, ременем, по обличчю, голові та тулубу, чим спричинив останній тяжкі тілесні ушкодження.
 
Вказаного громадянина затримали одразу після вчинення кримінального правопорушення.
 
У ході обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили знаряддя вчинення злочину (паяльник), а також наркотичний засіб.
 
За сукупністю доказів сторони обвинувачення вироком суду чоловіка визнано винним у пред’явленому обвинуваченні та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування здійснювалося слідчим відділом Деснянського УП Головного управління Національної поліції у м. Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 720