02.02.2024

32-річний рецидивіст засуджений до 14 років в'язниці за вбивство чоловіка у парку «Кіото»

                                                     

За підтримання публічного обвинувачення Деснянською окружною прокуратурою міста Києва оголошено вирок за вчинення умисного вбивства (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України) 32-річному чоловіку, який вже відбував покарання за вбивство.
 
Прокурором в суді доведено, що в червні 2023 року уродженець Кіровоградської області, перебуваючи на території парку «Кіото», розташованому в Деснянському районі столиці, вчинив умисне вбивство 48-річного чоловіка.
 
Так, під час спільного вживання алкоголю між чоловіками стався словесний конфлікт, де останнім аргументом став лом. Обвинувачений схопив його та почав наносити потерпілому удари по різним частинам тіла та по голові, внаслідок чого останній помер на місці. 
 
Зазначимо, що засуджений лише за півроку до скоєння вбивства у парку Кіото звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Загалом 32-річний чоловік був засудженим 4 рази.
 
Вироком Деснянського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним та засуджено до покарання у виді 14 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування здійснювалось Деснянським управлінням поліції ГУНП в місті Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури
 

кількість переглядів: 433