01.03.2024

У Київській міській прокуратурі провели робочу зустріч з представниками бізнес-асоціацій м. Києва

                         

За участі керівників Київської міської прокуратури, Територіального управління БЕБ у м. Києві, ГУ Національної поліції у м. Києві відбулася зустріч з представниками бізнес-асоціацій столиці.
 
Учасники обговорили питання дотримання прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності під час здійснення досудового розслідування у відповідних кримінальних провадженнях та недопущення протиправного втручання у діяльність бізнесу з боку правоохоронних органів.
 
Представники Федерації роботодавців України,  Національної асоціації банків України, Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», Ради бізнес-омбудсмена, Спілки українських підприємців, U.S. - Ukraine Business Council, Американської Торгової палати (АСС), Українського союзу промисловців та підприємців, Асоціації інвесторів та роботодавців України, Business Woman Club, Київської торгово-промислової палати, БФ «Небо України», БФ «Неподільна нація» розповіли якою вони бачать співпрацю з правоохоронними органами і де наразі виникають проблемні питання у взаємодії.
 
«Бізнес прагне гарантій та захисту. Запорукою цього має бути справедлива робота правоохоронних органів та недопущення неправомірного втручання правоохоронців у діяльність підприємств, блокування їх роботи»  – наголосила під час зустрічі виконувач обов’язків керівника Київської міської прокуратури Марія Вдовиченко.
 
Керівники столичних правоохоронних органів пообіцяли оперативно реагувати на можливі факти тиску на бізнес та детально аналізувати звернення від бізнес-асоціацій, адже важливо забезпечити баланс між завданнями кримінального провадження та захистом підприємницької діяльності. 
 
Пресслужба Київської міської прокуратури
 
 

кількість переглядів: 262