14.03.2024

Примушували свою подругу надавати секс-послуги: повідомлено про підозру 24-річному чоловіку та його 23-річній співмешканці

                              

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом уродженцям Полтавщини, які насильно примушували жінку надавати сексуальні послуги (ч. 2 ст. 149, ч. 2 ст. 303 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, 24-річний чоловік та його 23-річна співмешканка, запросили у гості з Полтавщини свою 20-річну знайому. Після того, як дівчина приїхала до столиці, зловмисники забрали в неї документи та насильно примушували надавати сексуальні послуги «клієнтам» за гроші.
 
Кожен з учасників групи мав чіткі обов’язки.
 
Підозрювана розміщувала оголошення у Інтернеті про надання сексуальних «послуг», а її співмешканець винаймав квартири, у яких створювалися місця розпусти та керував фінансовими рахунками.
 
Крім того, встановлено, що фігуранти вимагали у дівчини неіснуючий борг та забирали всі гроші, які вона отримували від «клієнтів».
 
Під час обшуків за місцями мешкання фігурантів правоохоронці вилучили документи потерпілої жінки, її банківські картки та прикраси. Також, вилучено чорнові записи із номерами клієнтів та «розцінками», мобільні телефони та ноутбук з переписками із «клієнтами», гроші у різній валюті, отримані від злочинної діяльності та два автомобілі.
 
Також, правоохоронцями отримано записи телефонних розмов зловмисників із жінкою, у яких вони її залякують, принижують та погрожують розправою.
 
Наразі спільників затримано у порядку ст. 208 КПК України
 
Їм повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Дарницького УП ГУ НП у місті Києві.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 306