03.04.2024

Влаштував ДТП у стані алкогольного сп’яніння, серед потерпілих 7-річна дитина – повідомлено про підозру водію автомобіля «Ford Mustang»

            

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані алкогольного сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).
 
Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля «Ford Mustang» перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по вулиці Героїв Дніпра в напрямку вулиці Богатирська, перетнув подвійну суцільну смугу, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Ford Mondeo».
 
Внаслідок зіткнення пасажир автомобіля «Ford Mustang» отримав тяжкі тілесні ушкодження. Водій автомобіля «Ford Mondeo», пасажири цього автомобіля, а також їх дитина отримали легкі тілесні ушкодження.
 
Відповідно висновку проведеної судової токсикологічної експертизи у водія «Ford Mustang» виявлено 1,93 проміле алкоголю в крові.
 
Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 8 років.
 
Слідство триває.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції у м. Києві. 
 
Пресслужба Київської міської прокуратури
 

кількість переглядів: 230