26.04.2024

До 12 років в’язниці засуджено киянина за розбещення малолітніх дівчат, а також виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії

                                        

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального покарання - 12 років в’язниці з конфіскацією майна за вчинення злочинів проти моральності, а також статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб. Окрім цього, йому заборонено обіймати посади в закладах освіти та займатися тренерською діяльністю протягом 3 років.
 
Незважаючи на те, що у суді чоловік свою вину не визнав, прокурор довів, що чоловік вчиняв розпусні дії щодо двох 13-річних дівчат (ч. 2 ст. 156 КК України), розповсюджував порнографію (ч. 2 ст. 301 КК України), займався виготовленням дитячої порнографії, її поширенням та примушував дівчат до участі у створенні зображень порнографічного характеру (ч.ч. 4, 5 ст. 301 КК України).
 
Крім цього, за рішенням суду відомості про чоловіка внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
 
Наразі засуджений перебуває під вартою.
 
Пресслужба Київської міської прокуратури

кількість переглядів: 90