16.07.2021

ГОЛОСІЇВСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА МІСТА КИЄВА

Голосіївська окружна прокуратура міста Києва

03150, м. Київ, вул. Антоновича, 107  
 
Керівник Голосіївської окружної прокуратури міста Києва - Халін Олег Валерійович
Перший заступник керівника Голосіївської окружної прокуратури міста Києва - Авраменко Олександр Іванович
Заступник керівника Голосіївської окружної прокуратури міста Києва - Тимчук Дмитро Володимирович
Заступник керівника Голосіївської окружної прокуратури міста Києва - Ковтун Олександр Васильович
 
Контакти:
тел. приймальні: (044) 290 -09- 01
Тел.канцелярії: (044) 290- 09-90
Електронна адреса: [email protected]
 
Порядок прийому громадян в Голосіївській  окружній прокуратурі міста Києва на виконання ст.22 Закону України «Про звернення громадян» врегульовано Інструкцією про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України, затвердженою наказом Генерального прокурора № 363 від 06.08.2020.
 
 
   Письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто (громадянин повинен надати документ, що посвідчує його особу) чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).
     Відповідно до вимог ст. 5 Закону України «Про звернення громадян» у зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається. Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику.
Водночас звернутися до Голосіївської окружної прокуратури міста Києва із зверненням можливо:
  • поштою на адресу Голосіївської окружної прокуратури міста Києва: вул. Антоновича, 107, м. Київ, 03150;
  • через скриньку за адресою: вул. Антоновича, 107, місто Київ, 03150 (біля посту охорони);
  • шляхом подання електронного звернення на адресу [email protected] (Електронне звернення без електронного підпису надсилається у вигляді скан- або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати)
  • зателефонувавши за номером телефону (044) 290-08-95
  • на особистому прийомі
Порядок прийому громадян в Голосіївській окружній прокуратурі міста Києва на виконання ст. 22 Закону України "Про звернення громадян" врегульовано Інструкцією про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України, затвердженою наказом Генерального прокурора № 363 від 06.08.2020.
    

кількість переглядів: 86277